Anunțuri ADL-ANMB

Burse sociale pe semestrul 1

de către ADL Anunturi-

Academia Navală acorda 9 burse sociale pe semestrul 1, pentru studentii programelor de studii de licenta la sectia civila. Bursele se acorda pe criteriul venitului minim pe membru de familie.

Conform prevederilor Regulamentului privind acordarea burselor (https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/proceduri_regulamente/regulamente.html), dosarul trebuie sa contina cerere, declarație pe propria răspundere, adeverințe de venit, alte documente justificative (tipizate pentru documente se gasesc in anexele regulamentului).

Dosarele se depun pana pe 20 octombrie la secretariatele decanatelor (sala L-P09 pentru FNMN, respectiv LI-P11 pentru FIM).


Deschiderea anului universitar

de către ADL Anunturi-

Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza luni (2 octombrie) la ora 09.00 festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024.

Studentii sunt rugati sa se prezinte pe platoul din campusul Academiei Navale inainte de ora 8.40. Studentii vor avea o tinuta decenta (recomandat pantaloni negri, camasa alba / camasa ANMB).

Studentii din anul 1 vor avea la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris. Dupa festivitatea de deschidere, ei vor desfasura activitati specifice de indrumare la inceput de an, impreuna cu indrumatorii de an/grupa.

Masteranzii din anul 1 vor veni la ora 16 pe platoul ANMB, avand la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris.

Studentii din anii 2-4 si masteranzii din anul 2 vor incepe activitatea didactica dupa ora 10, conform orarului publicat pe siteul ANMB: https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/orar.html

Teme mai vechi...