Anunțuri ADL-ANMB

Deschiderea anului universitar

de către ADL Anunturi-

Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza luni (2 octombrie) la ora 09.00 festivitatea de deschidere a anului universitar 2023-2024.

Studentii sunt rugati sa se prezinte pe platoul din campusul Academiei Navale inainte de ora 8.40. Studentii vor avea o tinuta decenta (recomandat pantaloni negri, camasa alba / camasa ANMB).

Studentii din anul 1 vor avea la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris. Dupa festivitatea de deschidere, ei vor desfasura activitati specifice de indrumare la inceput de an, impreuna cu indrumatorii de an/grupa.

Masteranzii din anul 1 vor veni la ora 16 pe platoul ANMB, avand la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris.

Studentii din anii 2-4 si masteranzii din anul 2 vor incepe activitatea didactica dupa ora 10, conform orarului publicat pe siteul ANMB: https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/orar.html

Noaptea Bibliotecii - 23 septembrie

de către ADL Anunturi-

Pentru al XIII-lea an consecutiv, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează „Noaptea bibliotecii”. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 23 septembrie 2023, în intervalul orar 15:00 – 22:00, la sediul instituției.

Ca în fiecare an, echipa bibliotecii a pregătit numeroase activități pentru toate categoriile de participanți. Printre acestea se numără un moment artistic prezentat de membri ai Ansamblului „Brâulețul” al Centrului Cultural  Județean Constanța „Teodor T. Burada”, călătorie virtuală printre vestigii antice, prezentare 3D, Book-uria provocărilor - joc din seria „Biblio-expres”, cu probe, indicii și enigme dedicat tuturor vârstelor, invitați speciali și surprize, pe care vă invităm să le descoperiți. Concomitent, în toate secțiile Bibliotecii se vor desfășura activitățile curente: lectură, împrumut din documentele Bibliotecii, înscriere utilizatori etc.

Echipa proiectului „Raftul Verde” a pregătit, la rândul ei, un stand de cărți care se vor distribui gratuit. 

Voluntarii Bibliotecii vor fi prezenți în toate secțiile și vă vor îndruma spre activități

Prima ediție a evenimentului „Noaptea Bibliotecii” a avut loc în anul 2011, ca rezultat al unui parteneriat între Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociaţia Excedo, Marketer Club şi aproximativ 40 de biblioteci din majoritatea regiunilor ţării şi alte 10 din capitală.

Programul complet al activităților se găsește în fișierul atașat acestui mesaj.

Teme mai vechi...