Anunțuri ADL-ANMB

Un formular pentru 2% = Office 365 + alte premii

Un formular pentru 2% = Office 365 + alte premii

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti si profesori,

Au mai ramas 3 saptamani in care puteti sa sustineti Fundatia "Gheorghe Balaban" prin redirectionarea a 2% din impozit. In semn de multumire, orice student sau cadru didactic care depune un formular de redirectionare v-a primi un cont Office 365 care include:

  • aplicatii Office online (Word, Excel, PowerPoint)
  • spatiu de stocare de 1 TB (OneDrive for Business)
  • email cu afilierea ANMB (@office.anmb.ro) si aplicatia Outlook
  • Skype for Business
  • alte aplicatii (Calendar, Contacte, OneNote, Tasks etc)

Contul si parola se primesc de la biroul L101, dupa depunerea formularului (gasiti detalii mai jos).

Va reamintim ca aveti dreptul sa redirectionati 2% din impozitul pe venit (platit la ANAF pentru anul anterior) catre o organizatie non-profit. Acest gest de sustinere nu implica nici o cheltuiala suplimentara din partea dvs. si se face prin completarea datelor personale intr-un formular (dureaza 3 minute).

Comitetul Director al Fundatiei "Gheorghe Balaban" va invita sa sprijiniti activitatea Fundatiei prin redirectionarea celor 2% catre aceasta. Cadrele didactice, masteranzii si studentii angajati ne pot sprijini in mod direct (prin completarea formularului), iar studentii care nu sunt angajati pot promova aceasta actiune in cadrul familiei si prietenilor. In fiecare an, din sumele colectate Fundatia "Gheorghe Balaban" sprijina invatamantul superior de marina prin organizarea de simpozioane, conferinte, lansari de carte si alte actiuni de promovare, sau prin finantarea participarii studentilor si profesorilor la astfel de manifestari.

Anul acesta, Fundatia "Gheorghe Balaban" organizeaza doua tombole cu premii pentru studentii care vor depune formulare la secretariate. La prima tombola se pot inscrie studentii care depun cel putin 1 formular completat corect, dintre care vor fi alesi prin trage la sorti 5 castigatori (premii in obiecte). La a doua tombola se pot inscrie studentii care depun cel putin 3 formulare completate corect, dintre care va fi ales un castigator (premiul fiind achitarea a 500 lei in contul taxei de scolarizare).

Redirectionarea a 2% din impozit (de la ANAF catre Fundatie) se face astfel:

  1. ridicati de la secretariatele facultatilor sau descarcati formularul 230 (daca aveti venituri din salarii si pensii) sau formularul 200 (daca aveti venituri din chirii, drepturi de autor sau alte surse);
  2. completati in sectiunea 1 datele dvs. (in special nume, prenume, CNP si adresa);
  3. completati in sectiunea 2 datele despre tipul veniturilor
  4. completati in sectiunea 3 datele Fundatiei (FUNDATIA "GHEORGHE BALABAN", Cod de identificare fiscala 9327783, Cont bancar RO36 BACX 0000 0030 0615 8000) - aceste informatii sunt deja completate in formularele noastre;
  5. semnati in partea de jos (in rubrica Semnatura contribuabil);
  6. depuneti formularul completat in una din urmatoarele locatii:
  • la secretariatele facultatilor sau al Academiei (pana pe 19 mai);
  • la posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre ANAF (pana pe 25 mai);
  • la registratura ANAF din localitatea de domiciliu (pana pe 25 mai);
  • online pe siteul ANAF http://pfinternet.anaf.ro (pana pe 25 mai).

Multumim celor care ne-au sustinut deja si ii invitam si pe ceilalti sa li se alature.

Comitetul Director al Fundatiei "Gheorghe Balaban"