Anunțuri ADL-ANMB

Deschiderea anului universitar (tinuta, program, alte precizari)

Deschiderea anului universitar (tinuta, program, alte precizari)

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

Luni (2 octombrie 2017), la ora 11, in Piata Ovidiu, va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018. Alaturi de studenti si membrii comunitatii academice, anul acesta la festivitate vor participa Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si alte personalitati nationale si locale.

Datorita masurilor organizatorice si de securitate specifice acestui eveniment, studentii si cadrele didactice ale Academiei Navale "Mircea cel Batran" sunt rugati sa se prezinte in Piata Ovidiu inainte de ora 10.00. Participarea este obligatorie.

Studentii din anii 2, 3 si 4 se vor organiza pe grupe impreuna cu tutorele grupei, fiind imbracati in uniforma Academiei (pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra cu simbolurile ANMB).

Studentii din anul 1 trebuie sa fie imbracati in pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra.

La ceremonie sunt invitate rudele si prietenii participantilor, absolventii si colaboratorii Academiei Navale "Mircea cel Batran".

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Deschiderea anului universitar (tinuta, program, alte precizari)

de către ADL Anunturi-

In legatura cu inceperea anului universitar, facem urmatoarele precizari:

  • luni, la ora 14, studentii anului 1 (de la toate specializarile si formele de invatamant) sunt asteptati in Aula Mare (cladirea unde s-au facut inscrieri la admitere) pentru intalnirea cu indrumatorii de grupe si discutii organizatorice;
  • luni, in intervalul 8-14, nu se desfasoara activitati didactice (acestea urmand a fi recuperate ulterior); dupa ora 14, activitatile se desfasoara conform orarului de pe site-ul ANMB;
  • accesul in Piata Ovidiu nu va mai fi permis dupa ora 10 din motive de securitate;
  • studentii si personalul Academiei Navale sunt asteptati in zona centrala a pietei (conform schitei atasate acestui mesaj)
Atașament Schema Piata Ovidiu.png