Anunțuri ADL-ANMB

Cazare in camin

Cazare in camin

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 2

Stimati studenti,

Pe site-ul www.anmb.ro a fost publicata repartizarea locurilor din caminul studentesc. Desi lucrarile de renovare s-au incheiat in termenul stabilit, furnizorul de mobilier nu va respecta termenul de livrare pentru dotarile camerelor (sfarsitul acestei saptamani). In aceste conditii, ne vedem obligati sa amanam cazarea studentilor in camin pana pe 15 octombrie.

Va informam ca studentii cu locuri de cazare repartizate in camin vor beneficia de recuperarea ulterioara (fara costuri) a activitatilor didactice practice (laboratoare, proiecte) aferente acestei perioade.

Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va asiguram ca Academia Navala a facut toate demersurile posibile pentru a asigura cazarea studentilor la timp si in conditii moderne.

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Cazare in camin

de către ADL Anunturi-

Cazarea in caminul studentesc se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior, datorita nerespectarii de catre furnizorul de mobilier a termenului de livrare prevazut in contract si, ulterior, in amanarea solicitata de acesta in luna septembrie. Cazarile vor incepe succesiv in masura in care fiecare etaj va fi dotat cu mobilier.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca Academia Navala a facut toate demersurile posibile pentru cazarea studentilor la timp si in conditii moderne.

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Cazare in camin

de către ADL Anunturi-

Cazarile in caminul de studenti civili se vor face in perioada 27-30.10.2017, in intervalul 08.00-18.00, dupa cum urmeaza:

  • 27.10.2017 – Etaj IV
  • 28.10.2017 – Etaj III
  • 29.10.2017 – Etaj II
  • 30.10.2017 – Etaj I

Repartizarea studentilor pe camere se gaseste pe siteul ANMB la adresa https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/