Anunțuri ADL-ANMB

Acces in campusul ANMB (cu cartele pe la turnicheti)

Acces in campusul ANMB (cu cartele pe la turnicheti)

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

Pentru a preintampina eventuale probleme legate de accesul cu cartele in campusul ANMB, va reamintim urmatoarele aspecte:

  • Cardul de acces deschide turnichetii alternativ (intrare - iesire - intrare - iesire etc), timpul minim intre intrare si iesire fiind de 30 secunde.
  • Studentii care nu au card de acces functional (e.g. card pierdut, card defect, nu au fost primit etc) pot solicita la secretariatul facultatii un card nou; taxa de inlocuire a cardurilor pierdute sau deteriorate din vina studentului este de 30 lei.
  • Studentii care nu au cardul de acces asupra lor pot intra in ANMB pe la punctul de control doar dupa indeplinirea verificarilor de securitate.
  • Studentii au acces cu card intre orele 6-23; in afara acestui interval, accesul se face pe la punctul de control pe baza carnetului de student vizat la zi.
Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Acces in campusul ANMB (cu cartele pe la turnicheti)

de către ADL Anunturi-

Legat de accesul in campus, revenim cu urmatoarele completari:

  1. Pentru siguranta studentilor si a bunurilor lor, incepând cu anul universitar 2017-2018 accesul studenților în campusul ANMB se face exclusiv pe baza cardului de acces eliberat de structura de securitate a ANMB. Alte documente (carnet de student, legitimații etc.) nu reprezintă o modalitate de substituire a cardului de acces (din motive legate de fluidizarea accesului).
  2. În situația pierderii/sustragerii cardului de acces, studenților li se va elibera un duplicat numai după aprobarea solicitării de către decanul facultății și achitarea taxei de emitere a duplicatului (30 lei) la casieria instituției. Cardurile de acces defecte/deteriorate vor fi înlocuite gratuit.
  3. Studenții de anul I, care nu au intrat încă în posesia cardurilor de acces, sunt rugați să se adreseze structurii de securitate, în vederea eliberării acestora.
  4. Structura de securitate poate fi contactată de la puntul de control, prin intermediul personalului de serviciu, la numărul de telefon 0119.