Anunțuri ADL-ANMB

Campanie caritabila "Kids for kids"

Campanie caritabila "Kids for kids"

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

In perioada 12 martie-31 martie, Asociatia Studentilor din Academia Navala deruleaza in ANMB campania caritabila "Kids for Kids" pentru strangerea de cadouri destinate copiilor din centre de plasament.

Cei interesati sa aduca un zambet pe chipul celor mai putin norocosi pot sa doneze lucruri (jocuri, jucarii, rucsace, carti pentru copii, caiete, rechizite scolare, haine noi/curate, produse de igiena, etc) in spatiile amenajate special de ASAN, la parterul FNMN si FIM.

Campania este organizata de Constanta Rally Club, in parteneriat cu Star Academic Events, Hashtag și Serban Studio si se va incheia cu un spectacol pentru copii la Teatrul "Călutul de mare" (pe 4 aprilie) si distribuirea cadourilor (pe 5 aprilie).

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Campanie caritabila "Kids for kids"

de către ADL Anunturi-

Fiind duminica, va dorim sa petreceti clipe minunate alaturi de familie si prieteni, dar sa va ganditi ca exista copii mai putin norocosi, care nu au parte de astfel de momente.

Campania caritabila "Kids for Kids" pentru strangerea de cadouri destinate copiilor din centre de plasament (derulata de Asociatia Studentilor din Academia Navala) continua si saptamana viitoare, pana pe 31 martie.

Multumim celor care au donat deja si invitam restul comunitatii ANMB sa le urmeze exemplul, donand cateva lucruri (jocuri, jucarii, rucsace, carti pentru copii, caiete, rechizite scolare, haine noi/curate, produse de igiena, etc) in spatiile amenajate special de ASAN, la parterul FNMN si FIM.


Asociatia Studentilor din Academia Navala