Anunțuri ADL-ANMB

Campania de informare „Informare acasă! Siguranță în lume!"

Campania de informare „Informare acasă! Siguranță în lume!"

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimați studenți,

Instituția Prefectului - Județul Constanța ne invită să participăm la campania de informare „Informare acasă! Siguranță în lume!" destinată românilor care doresc să muncească, să studieze și să locuiască în străinătate si care va avea loc vineri, 18.05.2018, începând cu ora 13.00, în sala Colegiului Național de Arte "Regina Maria", Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr 11, Constanţa.

Campania işi propune să informeze asupra drepturilor pe care persoanele care vor să se stabilească în afara graniţelor le au in ţările membre UE, precum şi asupra riscurilor la care se expun odată cu decizia de a munci in străinătate. De asemenea, vor fi informaţi în legătură cu siguranţa la locul de muncă, riscurile unor boli profesionale, protecţia faţa de abuz şi exploatarea prin muncă sau orice alt tip, susţinerea accesului nediscriminatoriu al lucrătorilor români pe piaţa muncii precum şi numerele de urgenţă in caz de necesitate. 

Campanie se deruleaza de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni în parteneriat cu ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe si autorităţi locale.