Anunțuri ADL-ANMB

Burse Erasmus+ pentru semestrul 1

Burse Erasmus+ pentru semestrul 1

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Academia Navală "Mircea cel Batran" deruleaza selecția studenților din anii 2 si 3 pentru mobilități de studiu pentru semestrul 1 din anul universitar 2019-2020 la universitățile partenere (https://www.anmb.ro/ro/files/erasmus/mobilitati_stud.html#oferte). Numarul de locuri propus se regaseste mai jos, acestea urmand a fi actualizate in functie de discutiile ulterioare cu partenerii, precum si in functie de numarul de studenti aplicanti:

UniversitateaLocatieNTMFIMNPENEObservatii
"Nikola Vaptsarov" Naval Academy Varna,
Bulgaria
4
  4
   
"Angel Kanchev" University Ruse,
Bulgaria
      4  
Polish Naval Academy Gdynia,
Polonia
3
  2
   
"Piri Reis" University Tuzla,
Turcia
4
 2 2
 
Liepaja Maritime College Liepaja,
Letonia
4
       
Lithuanian Maritime Academy Klaipeda,
Lituania
2
6
     
University of Split Split,
Croatia
2
    2
Cazarea este in responsabilitatea studentilor.
University of Ljubljana Ljubiana,
Slovenia
  4
    Cazarea este in responsabilitatea studentilor.

 

Calendarul procesului de selecție a candidaților este următorul:

  • 1-19 aprilie - înscrierea candidaților prin depunerea unei cereri către decan (Model FIM.docx ; Model FNMN.docx) la Secretariatul Decanatului (sala LIP11 pentru FIM, respectiv LP09 pentru FNMN).
  • 22-24 aprilie - susținerea probei de competențe lingvistice (testare limba engleză), interviu pentru selecția și plasarea candidaților (în ordinea rezultatelor obținute).

Detalii privind oferta de mobilități de studiu, conținutul dosarului de aplicație, procedura de organizare a selecției și derularea mobilităților de studiu pot fi găsite pe situl ANMB (https://www.anmb.ro/ro/files/erasmus/mobilitati_stud.html).

Pentru detalii suplimentare contactați biroul Erasmus+ (email erasmus@anmb.ro sau telefon 0241626200/interior 0225) sau solicitați informații la Prodecanul pentru IFR, Cercetare si Relatii Internationale.