Anunțuri ADL-ANMB

Programul "Rector pentru o zi"

Programul "Rector pentru o zi"

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Incepand cu luna aprilie 2019, Societatea Antreprenoriala Studenteasca din ANMB (SAS-ANMB) demareaza programul "Rector pentru o zi". Rolul programului este sa dezvolte spiritul antreprenorial al comunitatii universitare (studenti si profesori), in conformitate cu menirea SAS-ANMB.

In cadrul acestui proiect, in prima zi din fiecare luna, Rectorul ANMB isi va delegata toata priceperea si competentele manageriale timp de o zi unui student sau profesor ales aleator (acesta fiind denumit Rector Ales).

Pe perioada mandatului sau de 1 zi, Rectorul Ales va indeplini toate sarcinile specifice functiei de rector (participare la sedinte, semnare de documente, deplasari in tara si strainatate etc), fiind remunerat pentru activitatea prestata, in conformitate cu prevederile Legii 52/2011 privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Persoana aleasa prin tragere la sorti poate refuza numirea in functia de Rector Ales prin depunerea la Secretariatul Rectoratului a unei motivatii scrise conform modelului atasat. In caz contrar, persoana aleasa trebuie sa se prezinte la Biroul Personal (Pavilion A, etaj 3) la ora 7:30 din prima zi a lunii pentru preluarea mandatului.

In urma tragerii la sorti de ieri (31 martie), s-a stabilit ca Rectorul Ales al acestei luni este:

{{{username}}}

Ii uram succes in viitorul sau mandat!

Rezultatul urmatoarei extrageri va fi anuntat prin ADL la sfarsitul acestei luni.