Anunțuri ADL-ANMB

Deschiderea anului universitar (tinuta, program, alte precizari)

Deschiderea anului universitar (tinuta, program, alte precizari)

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Studentii anului 1 licenta (toate specializarile) sunt invitati luni (30 septembrie) la ora 9 pe platoul din fata bibliotecii Academiei Navale pentru intalnirea cu indrumatorii de grupe si discutii organizatorice.

Festivitatea de deschidere a anului universitar 2019-2020 va avea loc marti (1 octombrie), la ora 10, in Piata Ovidiu. Alaturi de studenti si membrii comunitatii academice, anul acesta la festivitate vor participa personalitati nationale si locale. Datorita masurilor organizatorice si de securitate specifice acestui eveniment, studentii si cadrele didactice ale Academiei Navale "Mircea cel Batran" sunt rugati sa se prezinte in Piata Ovidiu inainte de ora 9.45.

Participarea este obligatorie. Studentii din anii 2, 3 si 4 se vor organiza pe grupe impreuna cu tutorele grupei, fiind imbracati in uniforma Academiei (pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra cu simbolurile ANMB). Studentii din anul 1 trebuie sa fie imbracati in pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra.

La ceremonie sunt invitate rudele si prietenii participantilor, absolventii si colaboratorii Academiei Navale "Mircea cel Batran".