Anunțuri ADL-ANMB

Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-
Număr de răspunsuri: 6

In perioada 18 Noiembrie 2019 – 17 Ianuarie2020 , în cadrul Academiei Navale se fac înscrieri pentru cursurile IMO Basic, necesare obținerii carnetului de marinar și a brevetului de ofițer maritim aspirant. Aceste documente sunt emise de către Autoritatea Navala Română şi sunt obligatorii pentru studentii care doresc să efectueze stagiul de pregătire practică la bordul navelor comerciale.

Aceste cursuri sunt organizate în parteneriat cu CERONAV Constanta.

Înscrierea constă în completarea fișei de inscriere la sediul RoNoMar, Office 1 (Secretariat RoNoMar - Intre salile CI PCR1 si CI PCR2), în cadrul Academiei Navale. Fișele de inscriere se regăsesc la biroul menționat anterior.

La aceste fișe de înscriere se atașează copia chitanței prin care s-a achitat la casieria Academiei Navale taxa de înscriere în valoarea de 500 lei.

Înscrierile se fac zilnic, în timpul programului de lucru al secretariatului cu studentii.

Cursurile se vor desfășura în cadrul Academiei Navale în semestrul II al anului universitar 2019 – 2020.

La sfârșitul perioadei de instruire, studenții care au urmat cursurile IMO Basic vor susține evaluarea la sediul CERONAV. Certificatele vor fi emise de către CERONAV. Susținerea evaluării este condiționată de plata taxei de evaluare si certificare, la casieria CERONAV. Această taxă se va plăti la sfârșitul perioadei de instruire.

Pentru informare, valoarea taxei de evaluare si certificare o regasiti in Anexa ordinului Ministrului Transporturilor nr 716/03.07.2017, pagina 5 pozitia 17 si in acest moment este 350 lei.

Ca răspuns la Popa Adrian

Re: Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-

Va amintesc ca in aceasta perioada in Academia Navala se organizeaza inscrieri pentru cursurile IMO Basic.

Datorita faptului ca sunt organinzate de catre Academia Navala impreuna cu CERONAV Constanta, odata finalizate listele cu cei inscrisi si trimise catre CERONAV, acestea nu se pot modifica.

Nu uitati cand veniti sa va inscrieti sa aduceti o copie dupa chitanta prin care ati achitat aceste cursuri si o copie dupa cartea de identitate.

Termenul limita de inscriere este 17 Ianuarie 2020.

 

Ca răspuns la Popa Adrian

Re: Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-

Atasat gasiti lista cu studentii care s-au inscris la cursurile IMO Basic.

Va rog sa verificati daca va regasiti pe aceste liste.

In cazul in care constatati inadvertente sau in care nu ati terminat inscrierea (de exemplu, daca ati platit deja aceste cursuri dar nu ati completat formularul de inscriere) va rog sa ne anuntati la secretariatul RoNoMar, Office 1.

Termen: 28 Ianuarie ora 14.00.

Ca răspuns la Popa Adrian

Re: Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-

Buna ziua,

Atasat regasiti repartizarea pe grupe pentru cursurile IMO.

Cursurile se vor desfasura incepand cu data de 24 februarie.

Orarul se va stabilii la o data ulterioara, dupa ce ne vom consulatii cu expertii CERONAV. In principiu, toate orele vor fi dupa amiaza.

O sa revenim cu detalii.

Ca răspuns la Popa Adrian

Re: Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-

Atasat aveti orarul pentru primele doua saptamani. Exista posibilitatea sa apara modificari in functie de orarul instructorilor CERONAV. In cazul in care apar, va vom anunta in timp util.

Va rog sa nu uitati ca la aceste cursuri, conform reglementarilor Organizatiei Maritime Internationale, prezenta este obligatorie.

Va urez mult succes!!

Ca răspuns la Popa Adrian

Re: Inscrieri cursuri IMO Basic 2020

de către Popa Adrian-

Dragi studenti,

Va reamintesc ca toate discutiile legate de cursurile IMO intrerupte in martie se poarta pe sectiunea de cursuri IMO unde v-am inscris pe baza email-urilor primite in momentul inscrierii la cursuri.

De asemenea cand s-a creat sectiunea de cursuri IMO, ati fost invitati de administrator sa va inscrieti la acest topic.

In eventualitatea in care cineva inca nu s-a inscris la acest topic pe forum, DOAR cei care urmati aceste  cursuri, va rog sa va inscrieti.

Toate informatiile transmise de cand s-au reluat aceste cursuri le aveti aici:

https://adl.anmb.ro/mod/forum/view.php?id=26881