Anunțuri ADL-ANMB

Mesajul Rectorului Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”

Mesajul Rectorului Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”

de către Toma Alecu-
Număr de răspunsuri: 0

Dragi studenți,

Trăim experiența unei provocări greu de înțeles și greu de înfruntat. GREU, dar nu imposibil! Dincolo de toate „armele” profesionale cu care noi am învățat să înfruntăm obstacolele, de data aceasta trebuie să ne însușim cât mai repede cu putință, fiecare dintre noi, un nou mod de viață ce ține loc de unealtă vitală: distanțarea socială. Deși poate părea o ironie, un nonsens să spunem „împreună vom reuși” și să promovăm „distanța între noi”, aceasta este realitatea și acestea sunt regulile pe care trebuie să le urmăm în speranța că vom învinge în lupta cu acest virus!

Activitățile didactice directe rămân suspendate după data anunțată inițial, până la o dată ce va fi stabilită și comunicată ulterior. Folosiți acest timp pentru a vă bucura de prezența  în mijlocul familiei! Încurajați-i pe cei dragi! Ocrotiți-i! Folosiți acest timp pentru a vă continua studiul individual, iar în acest sens nu ezitați să țineți legătura cu cadrele didactice pentru orice problemă! Folosiți acest timp pentru a reflecta asupra trecutului și viitorului, luând prezentul drept un obstacol pentru care avem pârghia necesară să îl depășim, cu condiția ca fiecare dintre noi să contribuie doar cu voința!

Deși nu vă mai puteți vedea pentru o perioadă cu prietenii, colegii, profesorii, nu ezitați să le scrieți, să îi sunați! Nu uitați SĂ COMUNICAȚI! Este esențial să știe fiecare dintre noi că familia în care a intrat, Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, a rămas la fel de unită, acum poate mai mult ca oricând, și gata să își asculte și să își susțină membrii!

Sunt convins că vom reuși! Sunt convins că revederea va fi un moment ce va întrece în emoție multe altele pe care le credeam unice!

Să ne revedem sănătoși, atunci când condițiile ne-o vor permite, mult mai motivați și gata să conștientizăm și să apreciem la justa valoare rolul și rostul fiecărei persoane, rolul fiecărei întâmplări sau lucru, oricât de nesemnificativ ar părea în viața noastră!

Comandant (Rector) al Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”
Conf. univ. dr. ing. Alecu TOMA