Anunțuri ADL-ANMB

Invitație din partea Discovery Inc.

Invitație din partea Discovery Inc.

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Răspândirea rapidă a Covid-19 a devenit cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, afectând comunitățile la nivel global. Virusul ne-a schimbat tabieturile și ne-a distanțat social. Dar cum am ajuns aici? Și ce putem învăța din această experiență?

Discovery Inc., prin canalul său TV specializat, Discovery Channel Romania, realizează în luna aprilie un documentar intitulat "Covid-19 vs. Educație", care oferă o analiză aprofundată a efectelor pandemiei asupra învățământului universitar.

Documentarul se va baza pe experiențele personale ale persoanelor afectate social, economic sau psihologic de pandemia de Covid-19, povestite sau reproduse (prin actorie) chiar de ele.

Dincolo de experiențele personale, "Covid-19 vs. Educație" va încerca să răspundă și la două întrebări importante legate de educația universitară în contextul pandemiei:
- Sistemul educațional funcționează în mediul online sau este doar o himeră?
- Ar fi abandonul școlar o soluție eficientă de oprire a propagării virusului?

Trei universități reprezentative din România (printre care și Academia Navală) au fost selectate pentru filmarea "Covid-19 vs. Educație". Invităm toți membrii comunității academice să povestească experiențele lor cu pandemia și să se înscrie pentru a participa la filmări pe site-ul https://discovery.povestile.ml Persoanele selectate pentru realizarea documentarului vor fi recompensate financiar și vor primi diverse avantaje materiale și emoționale.