Anunțuri ADL-ANMB

Acces la resursele Oxford Online Products (din campusul ANMB)

Acces la resursele Oxford Online Products (din campusul ANMB)

de către Băutu Andrei-
Număr de răspunsuri: 0

In perioada 20.04.2016 – 31.05.2016, Academia Navala "Mircea cel Batran" si Anelis+ ofera studentilor si cadrelor didactice acces gratuit la colectiile digitale Oxford Scholarship Online si Oxford Reference Online.

Oxford Scholarship Online este o bibliotecă care oferă acces la cărți, ilustrații si documente din diverse domenii: Biologie, Afaceri și Management, Studii Clasice, Economie și Finanțe, Istorie, Drept, Lingvistică, Literatură, Matematică, Nuzică, Neuroscience, Filosofie, Fizică, Științe Politice, Psihologie, Sănătate publică și epidemiologie, Religie si asistenta sociala. Biblioteca este accesibila la adresa http://www.oxfordscholarship.com/ folosind calculatoare din campusul ANMB (laboratoare de informatica, biblioteca, birouri, reteaua wireless).

Oxford Reference Online contine peste 2 milioane de documente digitalizate din întreaga colecție de dicționare, enciclopedii și compendiumuri Oxford, fiind un produs de referință on-line, care acoperă discipline din 25 de domenii. Colectia este accesibila la adresa http://www.oxfordreference.com/ folosind calculatoare din campusul ANMB (laboratoare de informatica, biblioteca, birouri, reteaua wireless).