Anunțuri ADL-ANMB

In atentia absolventilor studiilor de licenta

In atentia absolventilor studiilor de licenta

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Mai aveți la dispoziție o săptămână pentru a opta pentru unul dintre programele de masterat de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”!

În acest an vă propunem să vă perfecționați cunoștințele alegând să urmați cursurile unuia dintre următoarele programe de masterat: Sisteme Electromecanice Navale, Științe Nautice, Inginerie și Management Naval și Portuar, Managementul Sistemelor Logistice, Operarea și Conducerea Sistemelor Electroenergetice Navale. În premieră, anul acesta Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează admitere și la primul masterat de cercetare, Oceanografie și hidrografie.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” este cea mai bună alegere pentru a vă completa studiile și pentru a vă consolida cunoștințele în vederea unui parcurs profesional la standarde ridicate, în domeniul ingineriei maritime!

Pentru orice informații referitoare la programele noastre de masterat, ne puteți contacta la adresa de e-mail admitere@anmb.ro sau puteți accesa site-ul nostru la adresa www.anmb.ro/admitere.

Mult succes!