Anunțuri ADL-ANMB

Sesiunea de comunicări științifice studențești CADET-NAV 2020

Sesiunea de comunicări științifice studențești CADET-NAV 2020

de către Clinci Cătălin-
Număr de răspunsuri: 0

             Stimați studenți,

             În perioada 30-31 octombrie 2020 Academia Navală “Mircea cel Bătrân” organizează cea de-a XLII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești CADET-NAV. Având în vedere situația sanitară generată de pandemia COVID-19, lucrările Sesiunii  se vor desfășura online.

            Participarea dumneavoastră la sesiune se va face prin completarea formularului de înscriere (specificând secțiunea la care doriți să vă fie înscrisă lucrarea) disponibil la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/cadetnav2020/formular_inscriere_CADET_NAV_2020.doc, precum și prin elaborarea unei prezentări PowerPoint (maximum 15 slide-uri) a articolului dumneavoastră. Ambele documente vor fi trimise la adresa de e-mail cadetnav@anmb.ro, formularul de înscriere până la data de 19 octombrie 2020, ora 09.00, iar prezentarea până la data 25.10.2020. În cazul în care doriți, puteți trimite la adresa de e-mail menționată anterior și un fișier video care să conțină prezentarea articolului dumneavoastră.

           Prezentările trimise de dumneavoastră vor fi evaluate de către cadrele didactice responsabile de fiecare secțiune, iar cele mai valoroase idei/prezentări vor fi premiate.

           Alte informații referitoare la manifestare sunt disponibile la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/conferinte.html, secțiunea CADET-NAV 2020.

           Vă urăm succes!