Anunțuri ADL-ANMB

Începerea anului universitar la secția civilă

Începerea anului universitar la secția civilă

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Senatul Universitar al ANMB a aprobat în ședința din 22.09.2020 implementarea scenariului 2 (sistem hibrid) pentru semestrul 1 al anului universitar 2020-2021 (online la cursuri, seminarii și proiecte, respectiv prezența fizică la laboratoare). În acest scenariu, studenții civili vor accesa în cursul dimineții cursurile online, iar după-amiaza, prin rotație, conform planificării orare, activitățile didactice de laborator.

În acest context, pe parcursul întregului semestru (săptămânile 1-14), cursurile și seminariile vor fi planificate între orele 8-13 în sistem online (pe platforma de elearning adl.anmb.ro sau alte sisteme online agreate cu cadrele didactice).

Pentru activități fizice, în mod alternativ, studenții anilor 1 și 4 vor fi prezenți în ANMB în cursul săptămânilor 3-4, 7-8 și 11-12, iar studenții anilor 2 și 3 vor fi prezenți în ANMB în cursul săptămânilor 5-6, 9-10 și 13-14.

Pentru orientare și consiliere, în perioada 1-9 octombrie vor fi planificate ședințe de tutorat pentru anul 1 cu prezență fizică (după ora 14), iar pentru anii 2-4 vor fi planificate ședințe de tutorat online.

Studenții aflați în situații speciale (ex: domiciliu la distanțe foarte mari, încadrați în grupe de risc, aflați în carantină sau autoizolare etc) pot solicita, prin cerere scrisă către decan, desfășurarea integrală a activităților didactice în sistem online pentru minimizarea riscurilor de contaminare cu COVID-19 (tipizatul este disponibil pe https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/avizier.html). În această situație, ei vor recupera laboratoarele nefrecventate în săptămânile 11-14.

Pe fondul evoluției pandemice defavorabile, pentru protejarea sănătății studenților și a cadrelor didactice, Academia Navală NU va asigura cazarea studenților în căminul studențesc pe perioada activităților față în față, decât pentru situații speciale, analizate și aprobate la nivelul decanatului. Pentru cazarea pe parcursul perioadelor menționate, studenții vor adresa cereri către decanat, cu precizarea situației speciale pentru care se formulează cererea.

În zilele următoare va fi publicat programul orar al semestrului 1 (pe pagina https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/orar.html), cu instrucțiuni detaliate pe ani de studii, grupe și semi-grupe, privind orele online și perioadele de prezență fizică.

Vom reveni cu informații suplimentare zilele următoare. Pentru o informare corectă, consultați frecvent pagina www.anmb.ro și emailul personal.