Anunțuri ADL-ANMB

Prezentarea online a proiectului ”Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity avansat”

Prezentarea online a proiectului ”Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity avansat”

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

cybersec.pngStimati studenti,

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” anunță prezentarea în mediul online, miercuri, 16 decembrie 2020, începând cu ora 13.00, a proiectului POCU/626/6/13/133334 ”Să ne protejăm mai bine viitorul! Cybersecurity avansat”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 care se desfășoară pe o perioadă de 22 de luni (noiembrie 2020 – septembrie 2022) în regiunea de implementare Sud – Est.

Beneficiarul proiectului este SC EURO-TESTING SOFTWARE SOLUTIONS SRL, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” fiind partener, alături de Universitatea Româno – Americană.

Obiectivul principal al proiectului constă în crearea de competențe durabile și locuri de muncă în unul din domeniile prioritare identificate în SNC - Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), pentru 330 de studenți, în securitate cibernetică sau în alte ocupații/meserii care necesită competențe de securitate cibernetică, prin intermediul dezvoltării și implementării unui centru de securitate cibernetică.

Obiectivele proiectului, strategia de implementare și rezultatele așteptate vor fi prezentate pe larg vineri, 16 decembrie, în cadrul unei întâlniri on-line care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a proiectului.

Toți studenții interesați să se înscrie în proiect sunt așteptați să urmărească prezentarea și să adreseze întrebări, accesând, https://www.facebook.com/PracticaCyber, miercuri, 16 decembrie, începând cu ora 13.00.