Anunțuri FIM

Recrutare cadeti electricieni NYK

Recrutare cadeti electricieni NYK

de către Popa Adrian-
Număr de răspunsuri: 0

Buna ziua tuturor,

Am fost anuntati de catre AB Crewing ca au initiat programe de cadetie pentru firma japoneza NYK.

Anuntul original este cel de mai jos:

Avem plăcerea sa va informam ca am primit aprobarea clientului nostru NYK Shipmanagement PTE Ltd din Singapore pentru a recruta cadeți electromecanici ANMB, exclusiv din anul 3 la zi, începând cu luna Ianuarie 2022.

NYK Shipmanagement este subsidiara Armatorului NYK Line, cel mai mare Armator din Japonia si unul din cei mai importanți Armatori la nivel mondial.

Programul nostru de cadeți este probabil cel mai eficient la momentul actual, având in vedere ca NYK Line operează 5 nave specializate in instruirea Cadeților.

Aceste nave sunt nave comerciale aflate in exploatare, la care s-a adăugat un nivel castelului, dedicat exclusiv cadeților. Cadeții beneficiază de îndrumarea unui Șef Mecanic Instructor, cu îndelungata experiența in educarea cadeților.

De principiu programul nostru de Cadeți presupune ambarcarea pe una din navele scoală pentru o perioada de 3 luni, urmând ca restul de 9 luni se desfășoare pe nave normale sun îndrumarea Șefului Mecanic de la bord.

Recrutarea cadeților presupune selectarea unui număr de cadeți din cei interesați pentru susținerea unui test online la Matematica,  Fizica, Engleza si Logica, urmat de un interviu online si un test psihologic.

Compania a dezvoltat un program software pentru pregătirea cadeților si la semnarea contractului individual de practica aceștia vor primi o suma de bani pentru achiziționarea unul laptop dedicat.

O scurta prezentare a programului de cadeți poate fi găsita pe site-ul NYK Shipmanagement mai jos:

https://www.nyksm.com.sg/cadet-training

Contact:

AB Crewing SRL

Pacii 6, 900673, Constanta , Romania

Tel: +40 241 551700

Fax: +40 241 618522

Email:office@abcrewing.com

http://www.abcrewing.com