Anunțuri ADL-ANMB

Competiții internaționale pentru studenți în Turcia

Competiții internaționale pentru studenți în Turcia

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Consiliul de Cercetare Științifică și Tehnologică din Turcia - TUBITAK, principala agenție guvernamentală turcă din acest domeniu, transmite o invitație pentru studenți de participare la trei importante competiții internaționale.

Și-anume este vorba de 18-th International Efficiency Challenge Electrical Vehicle Competition (EC), care va avea loc în perioada 19-24 iulie 2022, pe circuitul de curse Korfez din Kocaeli. Echipele participante vor beneficia de o subvenție financiară din partea TUBITAK de până la 40 de mii de lire turcești, iar premiile oferite sunt până la 50 de mii de lire turcești.

Urmează 7-th International Unmanned Aerial Vehicle Competition (UAV) și 2-nd International Free Mission Unmanned Aerial Vehicles Competition (FMUAV) care vor avea loc la Motor Sports Center din Afyonkarahisar în perioada 9-14 august 2022, cu ocazia Festivalului Aerospațial și de Tehnologie TEKNOFEST (ceremonia de premiere fiind programată între 30 august și 4 septembrie pe aeroportul Carsamba din Samsun). Echipele participante vor beneficia de un sprijin financiar din partea TUBITAK de până la 18 mii de lire turcești, iar premiile oferite ajung până la 50 de mii de lire turcești.

Studenții interesați să participle la aceste competiții se pot înscrie, creându-și un cont pe pagina următoare de web: www.t3kys.com/en/accounts/login/?next=/en/, până cel târziu pe data de 28 februarie 2022.

Informații suplimenatre cu privire la desfășurarea acestor competiții pot fi găsite accesând pagina: www.teknofest.org/en/content/announcement/2uv2-applicationsfor-teknofest-2022-technology-competitions-have-started

Adresele electronice de corespondență pentru orice alte detalii sunt: challenge@tubitak.gov.tr ; uavturkey@tubitak.gov.rt ; fmuav@tubitak.gov.tr