Anunțuri ADL-ANMB

Sesiune de training cu tema "Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România"

Sesiune de training cu tema "Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România"

de către Clinci Cătălin-
Număr de răspunsuri: 0

Stimate doamne, domnișoare, stimați domni,

Vă informez că în data de 05.04.2022,  începând cu orele 14.00, se va desfășura (Online) o sesiune de training cu tema "Acces electronic la literatura științifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educație din România", organizată de SC E-NFORMATION SRL, în calitate de reprezentant în România al editurilor științifice ce produc baze de date.

Înscrierea la workshop poate fi făcută accesând următorul link: https://www.e-nformation.ro/events/sesiune-de-instruire-enformation-academia-navala-mircea-cel-batran-constanta-05-aprilie-2022. Se recomandă utilizarea adresei de email cu care aveți creat contul pe site-ul Enformation.

În cazul în care nu aveți cont pe site-ul E-nformation, puteți să îl creați parcurgând pașii din ghidul disponibil la următorul link: .

Persoanele care vor participa la training vor avea posibilitatea de a descărca Certificatul de participare la eveniment din contul personal de pe www.e-nformation.ro .

Academia Navală “Mircea cel Bătrân” participă la proiectul ANELIS PLUS (www.anelisplus.ro) și are acces la următoarele baze de date științifice: ProQuest Central, Web of Science, IEEE/IEL Electronic Library, Scopus, Elsevier. Accesarea bazelor de date poate fi făcută în două moduri: folosind calculatoarele din campusul universitar conectate la internet sau de pe orice alt dispozitiv (laptop, telefon mobil, tabletă), prin intermediul contului personal www.e-nformation.ro, cu declararea afilierii la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”.