Anunțuri ADL-ANMB

Deschiderea anului universitar

Deschiderea anului universitar

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza luni (3 octombrie) la ora 9 festivitatea de deschidere a anului universitar 2022-2023.

Studentii sunt rugati sa se prezinte pe platoul din campusul Academiei Navale inainte de ora 8.45. Studentii din anii 2, 3 si 4 se vor organiza pe grupe impreuna cu tutorele grupei, fiind imbracati in uniforma Academiei (pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra cu sigla ANMB). Studentii din anul 1 trebuie sa fie imbracati in pantaloni negri, camasa alba si cravata neagra.

Studentii din anul 1 vor avea la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris. Dupa festivitatea de deschidere, ei vor desfasura activitati specifice de indrumare la inceput de an, impreuna cu indrumatorii de an/grupa.

Masteranzii din anul 1 vor veni la ora 16 pe platoul ANMB, avand la ei 3 poze tip pasaport (3x4 cm), actele de studii originale depuse la admitere si instrumente de scris.

Studentii din anii 2-4 si masteranzii din anul 2 vor incepe activitatea didactica conform orarului publicat pe siteul ANMB: https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/orar.html