Anunțuri ADL-ANMB

Doneaza 2% si castiga premii!

Doneaza 2% si castiga premii!

by ADL Anunturi -
Number of replies: 0

Stimati studenti si profesori,

Conform legislatiei in vigoare, puteti alege sa redirectionati 2% din impozitul pe veniturile din anul 2016 platit la ANAF catre o organizatie non-profit. Acest gest de sustinere nu implica nici o cheltuiala suplimentara din partea dvs. si se face simplu, prin completarea datelor personale intr-un formular.

Pe aceasta cale, Comitetul Director al Fundatiei "Gheorghe Balaban" va solicita sa sprijiniti activitatea Fundatiei prin redirectionarea celor 2% catre aceasta. Cadrele didactice, masteranzii si studentii angajati ne pot sprijini in mod direct (prin completarea formularului), iar studentii care nu sunt angajati pot promova aceasta actiune in cadrul familiei si prietenilor. In fiecare an, din sumele colectate Fundatia "Gheorghe Balaban" sprijina invatamantul superior de marina prin organizarea de simpozioane, conferinte, lansari de carte si alte actiuni de promovare, sau finantarea participarii studentilor si profesorilor la astfel de manifestari.

Anul acesta, Fundatia "Gheorghe Balaban" organizeaza doua tombole cu premii pentru studentii care vor depune formulare la secretariate. La prima tombola se pot inscrie studentii care depun cel putin 1 formular completat corect, dintre care vor fi alesi prin trage la sorti 5 castigatori (premii in obiecte). La a doua tombola se pot inscrie studentii care depun cel putin 3 formulare completate corect, dintre care va fi ales un castigator (premiul fiind achitarea a 500 lei in contul taxei de scolarizare).

Redirectionarea a 2% din impozit (de la ANAF catre Fundatie) se face astfel:

  1. ridicati de la secretariatele facultatilor sau descarcati formularul 230 (daca aveti venituri din salarii si pensii) sau formularul 200 (daca aveti venituri din chirii, drepturi de autor sau alte surse);
  2. completati in sectiunea 1 datele dvs. (in special nume, prenume, CNP si adresa);
  3. completati in sectiunea 2 datele despre tipul veniturilor
  4. completati in sectiunea 3 datele Fundatiei (FUNDATIA "GHEORGHE BALABAN", Cod de identificare fiscala 9327783, Cont bancar RO36 BACX 0000 0030 0615 8000) - aceste informatii sunt deja completate in formularele noastre;
  5. semnati in partea de jos (in rubrica Semnatura contribuabil);
  6. depuneti formularul completat in una din urmatoarele locatii:
  • la secretariatele facultatilor sau al Academiei (pana pe 19 mai);
  • la posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre ANAF (pana pe 25 mai);
  • la registratura ANAF din localitatea de domiciliu (pana pe 25 mai);
  • online pe siteul ANAF http://pfinternet.anaf.ro (pana pe 25 mai).

Va multumim pentru sprijin!
Comitetul Director al Fundatiei "Gheorghe Balaban"