Anunțuri ADL-ANMB

Sesiune specială în perioada 24.04-12.05.2017

Sesiune specială în perioada 24.04-12.05.2017

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

In conformitate cu prevederile art. 30 al. (2) din Regulamentului activitatii profesionale a studentilor, Consiliul de Administratie al ANMB (Hotararea nr. AC-17-03I/27.03.2017) a aprobat desfasurarea unei sesiuni speciale de examene (restante) cu taxa pentru studentii care se incadreaza in una din urmatoarele situatii:

  1. Studenti care au efectuat voiaj international in anul universitar 2016-2017 si nu au beneficiat de sesiunea 1 de examene - examene din semestrul 1;
  2. Studenti care au efectuat mobilitati de studiu Erasmus la universitati partenere si au discipline care nu au fost echivalate - examene din semestrul 1;
  3. Studenti care urmeaza sa efectueze voiaj international incepand cu luna mai 2017 si nu vor fi prezenti la sesiunea a 2-a de examene - examene restante din semestrul 2. In cazul acesta studentii vor depune odata cu cererea de examinare adeverinta din partea companiei care certifica data plecarii in voiaj.

Pentru inscriere la sesiunea speciala, studentii vor depune la secretariat cate o cerere pentru fiecare disciplina la care solicita examinarea. Participarea la examene este conditionata de indeplinirea obligatiilor de invatamant (recuperarea tuturor laboratoarelor, efectuarea temelor de casa, elaborarea si predarea proiectelor, etc.) in perioada premergatoare datei examinarii, dupa consultarea titularului de disciplina.

Perioada de organizare si desfasurare a sesiunii speciale:

  • 3-12 aprilie 2017 – depunerea cererilor de examinare la secretariate
  • 10 aprilie-11 mai 2017 – recuperarea laboratoarelor (pana in preziua examenului, conform planificarii stabilite de cadrul didactic)
  • 24 aprilie-12 mai 2017 – desfasurarea sesiunii de examene (conform planificarii realizate de secretariat)

Taxa de participare la sesiunea speciala este conform taxelor aprobate pentru sesiuni normale. Studentii care au efectuat mobilitati de studii Erasmus+ pot sustine examene la disciplinele care nu au fost echivalate in regim fara taxa.

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Sesiune specială în perioada 24.04-12.05.2017

de către ADL Anunturi-

Va informam ca planificarea examenelor din sesiunea speciala este afisata pe site-ul ANMB, sectiunea Studenti, subsectiunea Examene.