Anunțuri ADL-ANMB

InovStud 2017

InovStud 2017

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

In luna mai, Academia Navala organizeaza competitia de proiecte de cercetare-inovare studentesti InovStud 2017. 

Competiția are rolul de a crea o cultura de cercetare si inovare in rândul studenților din Academia Navala "Mircea cel Bătrân". Competiția dorește obținerea unor proiecte cu realizare practica si cu grad ridicat de inovație. Finanțarea este asigurată de ANMB (valoarea maxim finanțată fiind de 2000 RON/proiect), iar mentoratul se va realiza de cadrul didactic al ANMB menționat in aplicația proiectului.

Mai multe detalii se gasesc in fisierul atasat.

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: InovStud 2017

de către ADL Anunturi-

Stimati studenti,

Perioada de înscriere la competitia de proiecte de cercetare-inovare studentesti InovStud 2017 s-a prelungit în luna iunie. Studenții care doresc sa participe la competiție pot obține mai multe informatii de la Prodecanul pentru Cercetare Știintifică al facultății unde studiază sau de la studentul Silviu Popa (nicolaesilviu13@gmail.com, tel. 0769212594).

Competiția InovStud are rolul de a crea o cultura de cercetare si inovare in rândul studenților din Academia Navala "Mircea cel Bătrân". Competiția dorește obținerea unor proiecte cu realizare practica si cu grad ridicat de inovație.

Finanțarea este asigurată de ANMB. Valoarea maxim finanțată pentru un proiect este de 2000 RON, dar valoarea totală a proiectului poate depăși acest prag prin sponsorizări. Consilierea știintifica a studentului se va realiza de cadrul didactic al ANMB menționat in aplicația proiectului.