Anunțuri ADL-ANMB

Oportunități dezvoltare aptitudini proiectare și programare

Oportunități dezvoltare aptitudini proiectare și programare

de către Cotorcea Alexandru-
Număr de răspunsuri: 0

Stimați studenți,

Pentru completarea aptitudinilor dumneavoastră, ceea ce conduce la un grad ridicat de angajabilitate, vă aducem la cunoștință două oportunități de dezvoltare personală în domeniile proiectării și programării.

Prima oportunitate este legată de accesul gratuit timp de 1 an la software-ul de proiectare 3D CATIA – îi mulțumim pe această cale domnului profesor dr.ing. Nicolae Florin pentru diseminarea acestei oferte speciale. Mai jos regăsiți textul trasmis.

Dassault Systèmes pune la dispoziția studenților licențe gratuite CATIA V5. Studenții pot utiliza licența fără niciun cost, timp de un an.  Pentru a beneficia de licența gratuită, studentul trebuie să se înregistreze pe site-ul Dassault Systèmes (https://academy.3ds.com/en/software/catia-v5-student-edition), utilizând codul promotional "CATIA4FREE17". La înregistrare trebuie să folosească o adresă de e-mail cu domeniul universității sau să atașeze un scan al carnetului de student. De asemenea, studenții pot descărca gratuit ICEM SURF Student Edition, folosind codul promoțional "ICEMSURF-FREE17". Oferta este valabilă până la 12.11.2017.

Cea de a doua oportunitate, programarea, este relaționată cu o piață a muncii în care există un mare deficit de oameni la nivel global. Într-un articol intitulat Google și Udacity oferă 60.000 de locuri pentru cursuri de bază în programare Android, HTML, CSS pe care îl regăsiți la adresa http://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/cursuri-programare-incepatori-gratuite.htm aveți toate elementele necesare. Termenul de înscriere este 15.10.2017.

Cu speranța că mulți dintre dumneavoastră vor da curs acestor oportunități, vă doresc toate cele bune.
Cu drag,
Alexandru Cotorcea
Director CCOC (Centru de Consiliere și Orientare în Carieră) - ANMB