Anunțuri ADL-ANMB

Rata a II-a din taxa de studii

Rata a II-a din taxa de studii

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti,

In conformitate cu contractul de studii semnat de dumneavoastra, 19 ianuarie 2018 este ultima zi in care rata a II-a din taxa de studii poate fi achitata fara penalizari (art. 2 si 3 din contractul de studii).

Pentru a evita asteptarea la caserie, datorata aglomerarii specifice acestei perioade, va invitam sa achitati din timp aceste taxe si va reamintim ca plata lor se poate face simplu si rapid prin ordin de plata, online banking sau mobile banking de la orice banca, completand urmatoarele informatii:

  • destinatar: Academia Navala
  • cont IBAN: RO74 TREZ 2312 0F33 0500 XXXX
  • cod fiscal: 4515484
  • mentiuni: numele studentului, grupa de studii si ce reprezinta suma (ex. POPA VLAD, 311C, rata 3 din taxa de studii).

Va informam ca multe bănci comerciale au oferte speciale pentru studenți, care includ card de debit, online banking și mobile banking, fără costuri si comisioane (ex. BCR Campus, BRD Student Pe+, Raiffeisen Studentocard, BT Star Student, Garanti Student Pass). Puteti folosi aceste servicii pentru plata rapida a taxelor de studii, fără costuri suplimentare.

Fa cunostinta cu Cristina si Cristi!

Va multumim!

Nota: Acest mesaj este trimis tuturor studentilor, indiferent de situatia achitarii taxelor. Puteti sa verificati situatia taxelor achitate de dumneavoastra pe situl ANMB, la adresa http://www.anmb.ro/ro/files/studenti/taxe/