Anunțuri ADL-ANMB

Prezentarea programului de cadeti al Maersk Line

Prezentarea programului de cadeti al Maersk Line

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

Studentii programelor de studii NTMF si ENC, din anii 1, 2 si 3, forma de învătământ IF si IFR, sunt invitati joi (17 mai 2018) la ora 13:40 la clubul Academiei Navale (sala J1) pentru intalnirea cu reprezentatii agentiei de crewing Maersk Line.

In cadrul intalnirii, vor fi prezentate conditiile de aplicare si modul de selectie pentru programul de recrutare cadeti al agentiei, ce va incepe in toamna acestui an, urmand ca imbarcarile sa inceapa in primul trimestru al anului 2019.

Fiind o intalnirea cu reprezentanti ai mediului economic, studentii sunt rugati sa se prezinte cu 10 minute inainte de incepere, imbracati in uniforma ANMB (camasa alba, cravata si pantalon/fusta negru, si sacou negru, optional).

Ca răspuns la ADL Anunturi

Re: Prezentarea programului de cadeti al Maersk Line

de către ADL Anunturi-

Va reamintim ca maine (17 mai) la ora 13.40, in sala J1, are loc intalnirea studentilor NTMF si ENC (toti anii, IFR si IF) cu reprezentatii agentiei de crewing Maersk Line.

Va rugam sa sositi cu 10 minute inainte de incepere, imbracati in uniforma ANMB: camasa alba, cravata si pantalon/fusta negru, si sacou negru (optional).