Anunțuri ADL-ANMB

Plata ratei a 3-a din taxa de studii

Plata ratei a 3-a din taxa de studii

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti,

In conformitate cu contractul de studii semnat de dumneavoastra, studentii la invatamantul de licenta trebuie sa achitate a 3-a rata din taxa de studii pana pe 25.05.2018 pentru anul 4, respectiv, 08.06.2018, pentru anii 1-3. Conform art. 39, al. 6 din Regulamentul Activitatii Profesionale a Studentilor si art. 2 si 3 din contractul de studii, neachitarea la termenele stabilite a ratelor taxei de scolarizare poate determina exmatricularea studentului.

Pentru a evita asteptarea la caserie, datorata aglomerarii specifice acestei perioade, va invitam sa achitati din timp aceste taxe si va reamintim ca plata lor se poate face simplu si rapid prin ordin de plata, online banking si mobile banking de la orice banca, completand urmatoarele informatii:

  • destinatar: Academia Navala
  • cont IBAN: RO74 TREZ 2312 0F33 0500 XXXX
  • cod fiscal: 4515484
  • mentiuni: numele studentului, grupa de studii si ce reprezinta suma (ex. POPA VLAD, 311C, rata 3 din taxa de studii).

Fa cunostinta cu Cristina si Cristi!

Va reamintim ca multe bănci comerciale au oferte speciale pentru studenți, care includ card de debit, online banking și mobile banking, fără costuri si comisioane (ex. Raiffeisen Studentocard, BCR Campus, BRD Student Pe+, BT Star Student, Garanti Student Pass). Puteti folosi aceste servicii pentru plata rapida a taxelor de studii, fără costuri suplimentare.

Va multumim!

Nota: Acest mesaj este trimis tuturor studentilor, indiferent de situatia achitarii taxelor. Puteti sa verificati situatia taxelor achitate de dumneavoastra pe situl ANMB, la adresa http://www.anmb.ro/ro/files/studenti/taxe/