Anunțuri ADL-ANMB

Informare privind sesiunea de examene

Informare privind sesiunea de examene

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti si profesori,

Avand in vedere inceperea sesiunii de examene, va reamintin urmatoarele aspecte din procedura privind examinarea si notarea studentilor:

  • Planificarea examenelor (sala, data si ora) este afisata la panourile exterioare si pe site-ul ANMB. Sustinerea examenelor de restante/diferente se face in ziua examenului pentru seria si specializarea corespunzatoare din anul curent, conform planificarii.
  • Studentii trebuie sa se prezinte in uniforma ANMB (camasa alba si cravata neagra cu simboluri specifice, pantalon/fusta neagra, pantofi negri) sau tinuta decenta (adica camasa/tricou alb, pantalon lung/fusta neagra/bleumarin, pantofi/adidasi negri/albastri). Nu este permisa intrarea in examen cu tricou fara maneci sau maieu, pantaloni scurti, trei sferturi, taiati, perforati sau "saggy", papuci de plaja, sandale etc.
  • Cadrele didactice examinatoare au obligaţia de a solicita studenţilor prezentarea carnetului de student înainte de începerea examenului. Studenţii care nu prezintă carnetul de student examinatorului pierd dreptul de a susţine examenul în sesiunea de examene respectivă.
  • Rezultatele pentru probele scrise pot fi contestate in maxim 48h, iar rezultatele pentru probele orale nu pot fi contestate. Rezultatele vor fi afisate la panourile de afisaj ale departamentelor sau pe ADL.

In plus, conform Regulamentului Activitatii Profesionale a Studentilor:

  • În perioada desfăşurării evaluării, studenţii îşi vor închide telefoanele mobile şi le vor preda cadrelor didactice. Nerespectarea acestei reguli atrage după sine eliminarea din examen, indiferent daca echipamentul a fost folosit sau nu de student (art. 20).
  • Studentii care nu au achitat ultima rata a taxei de scolarizare nu au dreptul de a sustine examenele planificate in aceasta sesiune (art. 21).

Succes la examene!