Anunțuri ADL-ANMB

Sesiune instruire interactivă 29.10.2019

Sesiune instruire interactivă 29.10.2019

de către Clinci Cătălin-
Număr de răspunsuri: 0

Stimaţi studenţi,

          În data de 29.10.2019 începând cu orele 13.45 sunteți așteptați în sala J1 (Club) pentru a participa la o sesiune de instruire interactivă cu tema “Acces electronic la literatura ştiinţifică pentru susținerea și promovarea sistemului de cercetare și educaţie din România”, susţinută de reprezentantul E-Nformation  – domnul Rareş Vasilică.

          Academia Navală “Mircea cel Bătrân” face parte din Asociaţia Universităţilor, Institutelor de cercetare-dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din Rmânia – ANELIS PLUS, fapt care îî conferă acces online la următoarele baze de date: PROQUEST, IEEE, SpringerLink şi Scopus (https://www.anmb.ro/reviste/).

           Accesul la aceste baze de date poate fi făcut de pe orice calculator (conectat la internet) din campusul universitar sau de pa calculatoarele personale, în acest caz fiind necesar crearea unui cont pe platforma: https://www.e-nformation.ro/.

            Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile “Metodologiei întocmirii și prezentării proiectului de diplomă” şi “Metodologiei întocmirii și prezentării lucrării de disertaţie” , disponibile la https://www.anmb.ro/ro/files/admitere/2018/absolvire/Metodologie%20intocmire%20proiect%20diploma-2018.pdf

şi https://www.anmb.ro/ro/files/admitere/2018/absolvire/Metodologie%20intocmire%20proiect%20disertatie-2018.pdf , lucrările de diploma/disertaţie trebuie să cuprindă între 3-5 referinţe din Bazele de date științifice la care comunitatea universitară din ANMB are acces gratuit.

             În cazul în care doriţi să participaţi la eveniment, vă puteţi înscrie online la urmatorul link:

https://www.e-nformation.ro/events/sesiune-de-instruire-enformation-29-octombrie-2019-academia-navala-mircea-cel-batran-constanta