Anunțuri ADL-ANMB

Sesiunea de comunicări științifice studențesti CADETNAV2021

Sesiunea de comunicări științifice studențesti CADETNAV2021

de către Clinci Cătălin-
Număr de răspunsuri: 0

Stimați studenți,

             În perioada 09-10 aprilie 2021 Academia Navală “Mircea cel Bătrân” organizează cea de-a XLIII-a ediție a Sesiunii de Comunicări Științifice Studențești CADET-NAV, aferentă anului universitar 2020-2021. Având în vedere situația sanitară generată de pandemia COVID-19, lucrările Sesiunii  se vor desfășura online.

            Înscrierea și participarea dumneavoastră la sesiune se va face prin completarea formularului de înscriere (specificând secțiunea la care doriți să vă fie înregistrată lucrarea) disponibil la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/cadetnav2021/formular_inscriere_CADET_NAV_2021.doc , precum și prin elaborarea unei prezentări PowerPoint (timp maxim de prezentare – 10 minute) a articolului dumneavoastră. Ambele documente vor fi trimise la adresa de e-mail cadetnav@anmb.ro, formularul de înscriere până la data de 26 martie 2021, ora 09.00, iar prezentarea până la data 07 aprilie 2021. În cazul în care doriți, puteți trimite la adresa de e-mail menționată anterior și un fișier video care să conțină prezentarea articolului dumneavoastră.

             Alte informații referitoare la manifestare sunt disponibile la adresa: https://www.anmb.ro/ro/conferinte/conferinte.html, secțiunea CADET-NAV 2021.

             Vă urăm succes!