Anunțuri ADL-ANMB

Activitati didactice in semestrul 2

Activitati didactice in semestrul 2

by ADL Anunturi -
Number of replies: 2

Senatul Universitar al ANMB a aprobat în ședința din 5.02.2021 scenariul de desfășurare a activităților didactice în semestrul II, astfel:

La sectia militara:

Toate tipurile de activități didactice se vor derula față în față, conform planificării orare semestriale.

La sectia civila:

Activitațile de laborator (cu excepția laboratoarelor numerice care se pot efectua online), se vor derula față în față, conform planificării orare semestriale.
Celelalte activitati didactice (cursuri, seminarii și proiecte) se vor derula online online, conform planificării orare semestriale.

Studenții aflați în situații speciale (ex: domiciliu la distanțe foarte mari, încadrați în grupe de risc, aflați în carantină sau autoizolare etc) pot solicita, prin cerere scrisă către decan, desfășurarea integrală a activităților didactice în sistem online pentru minimizarea riscurilor de contaminare cu COVID-19 (tipizatul este disponibil pe https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/avizier.html). În această situație, ei vor recupera laboratoarele nefrecventate la sfarsitul semestrului.

Pe fondul evoluției pandemice defavorabile, pentru protejarea sănătății studenților și a cadrelor didactice, Academia Navală NU va asigura cazarea studenților în căminul studențesc.


În zilele următoare va fi publicat programul orar al semestrului 2 (pe pagina https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/orar.html), cu instrucțiuni detaliate pe ani de studii, grupe și semi-grupe, privind orele online și perioadele de prezență fizică.

Vom reveni cu informații suplimentare zilele următoare. Pentru o informare corectă, consultați frecvent pagina www.anmb.ro și emailul personal.

In reply to ADL Anunturi

Re: Activitati didactice in semestrul 2

by ADL Anunturi -

Orarul pentru semestrul 2 este disponibil la adresa: https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/consultare_orar.html.

In prima saptamana, studentii sectiei militare vor sustine online toate activitatile.

Conform mesajului anterior, studentii sectiei civile vor sustine online activitatile de curs, seminar si proiect, marcate in orar cu (C), (S), (P) (chiar daca sunt asociate in orar cu sali fizice). Activitatile de laborator, marcate in orar cu (L), se deruleaza fizic, in salile prevazute in orar.

Saptamana 1 din orar reprezinta saptamanile: 15 februarie-21 februarie, 1 martie-7 martie, 15 martie-21 martie, 29 martie-4 aprilie, 12 aprilie-18 aprilie, 26 aprilie-2 mai si 17 mai-23 mai.

Saptamana 2 din orar reprezinta saptamanile: 22 februarie-28 februarie, 8 martie-14 martie, 22 martie-28 martie, 5 aprilie-11 aprilie, 19 aprilie-25 aprilie, 10 mai-16 mai si 24 mai-30 mai.