Anunțuri ADL-ANMB

Sesiune specială în perioada 12-23 aprilie

Sesiune specială în perioada 12-23 aprilie

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

In conformitate cu prevederile art. 30 al. (2) din Regulamentului activitatii profesionale a studentilor, Consiliul de Administratie al ANMB a aprobat desfasurarea unei sesiuni speciale de examene (restante) cu taxa (150 lei/examinare) pentru studentii care se incadreaza in una din urmatoarele situatii:

  1. Studenti care au efectuat voiaj international in anul universitar curent si nu au beneficiat de sesiunea 1 de examene - doar examene din semestrul 1;
  2. Studenti care urmeaza sa efectueze voiaj international incepand cu luna mai anul curent si nu vor fi prezenti la sesiunea a 2-a de examene - doar examene restante din semestrul 2. In cazul acesta studentii vor depune odata cu cererea de examinare adeverinta din partea companiei care certifica data plecarii in voiaj.

Pentru inscriere la sesiunea speciala, studentii vor depune la secretariat cate o cerere (https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/avizier/2020/Cerere_examinare_sesiune_speciala.pdf) pentru fiecare disciplina la care solicita examinarea. 

Participarea la examene este conditionata de indeplinirea obligatiilor scolare (recuperarea tuturor laboratoarelor, efectuarea temelor de casa, elaborarea si predarea proiectelor, etc.) in perioada premergatoare datei examinarii, dupa consultarea titularului de disciplina.

Perioada de organizare si desfasurare a sesiunii speciale:

  • 29 martie - 6 aprilie - perioada de depunere a cererilor de examinare;
  • 12 - 23 aprilie - perioada de desfăşurare a sesiunii de examene.