Anunțuri ADL-ANMB

Informare privind solicitarile studentilor

Informare privind solicitarile studentilor

de către IACOBESCU ANDREEA-THEODORA-
Număr de răspunsuri: 0

Bună ziua, dragi colegi.

În cadrul ședinței Consiliului de Administrație de luni, ca reprezentant al studenților, am adus la cunoștință conducerii Academiei Navale propunerile voastre.

Avem o veste bună pentru studenții ce aleg să vină la Academie cu bicicleta. În parcul alăturat porții de acces a studenților se vor monta suporți de biciclete. Atenție! Este interzis mersul pe bicicletă în incinta Academiei. Deplasarea se va face pe jos.

Capacitatea parcării este afectată de fluxul ridicat de autoturisme. Momentan, anumite sectoare ale instituției de învățământ sunt în renovare, ceea ce atrage, după sine, aglomerarea locurilor de parcare pentru o perioadă de timp. În planurile conducerii, se află un spațiu generos destinat unei noi parcări, iar problema va fi rezolvată. Acest spațiu NU are acces în momentul actual!

Având în vedere că nu există un magazin în apropierea Academiei, am propus conducerii să închiriem un număr de spații destinate automatelor vending. Am primit feedback pozitiv din partea sa, în cele din urmă fiindu-mi prezentată ideea de a se deschide un mic magazin. Academia depune toate eforturile pentru ca facilitățile să fie puse la dispoziție.

Pentru alte sugestii/propuneri, nu ezitați să mă contactați pe platforma ADL sau pe WhatsApp (0724062446).

O zi frumoasă!

Iacobescu Andreea-Theodora