Anunțuri ADL-ANMB

Tabere studentesti

Tabere studentesti

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Pana pe 10 iulie, studentii si masteranzii cu varsta pana in 35 ani , care se incadreaza in categoriile de mai jos pot transmite la secretariatul facultatii (secretariat.fim@anmb.ro pentru studentii FIM, respectiv secretariat.fnmn@anmb.ro pentru studentii FNMN) o cerere pentru acordarea unui loc de tabara (tipizatul este atasat acestui mesaj).

Tabara studenteasca se desfasoara pe 6 serii de cate 5 zile, in perioada 9 august - 8 septembrie., fiind disponibile 12 locuri. Cazarea este gratuita, in camere de maxim 2 persoane, iar participantii vor primi bonuri valorice pentru masa in valoare de 52lei/zi. Locatiile disponibile vor fi anuntate ulterior. 

Categorii de beneficiari:

1. cazuri sociale (studenti orfani de ambii parinti, cei proveniti din case de copii sau plasament familial, romi, beneficiari de burse sociale sau absolventi de licee din mediul rural sau orase cu mai putin de 10000 locuitori)

2. studenti/masteranzi din anii 2, 3, 4 care au promovat toate materiile din anul de studii anterior (2020-2021)

3. studenti/masteranzi din anul 1 care au promovat toate materiile din semestrul 1 din anul de studii curent (2021-2022)

Pentru detalii, puteti consulta Metodologie privind organizarea taberelor studentesti 2022.