Anunțuri ADL-ANMB

Semnarea contractelor de studii si plata ratei din taxa de studii

Semnarea contractelor de studii si plata ratei din taxa de studii

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti,

Va reamintim ca vineri (28 octombrie) este termenul pentru semnarea contractului anual de studii (contractul se semneaza fizic, tipizatele se obtin de la tutorele de grupa). Conform art. 2, al. 5 din Regulamentul Activitatii Profesionale a Studentilor, nesemnarea contractului anual de studii în prima lună a anului universitar atrage după sine exmatricularea studentului.

De asemenea, vineri (28 octombrie) este termenul pentru achitarea primei rate din taxa de studii, conform contractelor de studii in vigoare. Conform art. 39, al. 7 din Regulamentul Activitatii Profesionale a Studentilor, neachitarea la termenele stabilite a ratelor taxei de scolarizare atrage după sine exmatricularea studentului.

Taxa de studii se poate achita prin transfer bancar (de la orice banca) cu urmatoarele date:
- destinatar: Academia Navala
- cont IBAN: RO74 TREZ 2312 0F33 0500 XXXX
- cod fiscal: 4515484
- mentiuni: numele studentului, grupa de studii si ce reprezinta suma (ex. rata 1 din taxa de studii).

Nota: Acest mesaj a fost trimis tuturor studentilor. Daca ati semnat deja contractul (la tutore, la secretariat sau online) va rugam sa il ignorati.

Nota: Acest mesaj a fost trimis tuturor studentilor. Daca ati achitat la zi taxa de studii, va rugam sa il ignorati. Puteti sa verificati situatia taxelor achitate de dumneavoastra pe situl ANMB, la adresa http://www.anmb.ro/ro/files/studenti/taxe/