Politica de confidentialitate

Această politică acoperă toate site-urile anmb.ro, inclusiv subdomeniile, cum ar fi adl.anmb.ro.

Apreciem intimitatea dvs. și vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale. Nu transmitem informațiile dvs. personale (inclusiv adresa de e-mail) unei terțe părți, dar poate fi accesibilă personalului care administrează site-ul și infrastructura. Este posibil să avem obligația de a transmite autoritatilor informațiile cu caracter personal.

Toate informațiile pe care le dezvăluiți în profilul dvs. public, în mesaje pe forum, comentarii sau în alte părți publice ale site-urilor anmb.ro devin informații publice. Dacă nu se specifică altfel, conținutul este proprietatea intelectuala a Academiei Navale "Mircea cel Batran", fiind sub legislatia drepturilor de autor.

Adresele IP, adresele URL accesate și informațiile conexe sunt înregistrate pentru toți vizitatorii site-ului în scopul analizei traficului site-ului și ca parte a funcționării normale în jurnalele de server. Cookie-urile sunt folosite pentru a urmări datele de conectare, sesiunile și colectarea datelor anonime de trafic.

Dacă aveți întrebări referitoare la oricare dintre aceste practici sau la folosirea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adl@anmb.ro.

Ultima modificare: Sunday, 21 January 2018, 12:27