Anunțuri ADL-ANMB

Tabere studentesti

Tabere studentesti

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Pana pe 14 iunie, studentii si masteranzii cu varsta pana in 35 ani, care se incadreaza in categoriile de mai jos pot depune la secretariatul facultatii o cerere pentru acordarea unui loc de tabara si formularul GDPR (tipizatele sunt atasate acestui mesaj).

Categorii de beneficiari:

1. cazuri sociale (studenti orfani de ambii parinti, cei proveniti din case de copii sau plasament familial, romi, beneficiari de burse sociale sau absolventi de licee din mediul rural)

2. studenti/masteranzi din anii 2, 3, 4 care au promovat toate materiile din anul de studii anterior (2022-2023)

3. studenti/masteranzi din anul 1 care au promovat toate materiile din semestrul 1 din anul de studii curent (2023-2024)

4. studenti/masteranzi care au avut activități în cadru organizat, al universităților, la diverse manifestări culturale, artistice, științifice, sportive și de voluntariat

Tabara studenteasca se desfasoara la Predeal pe durata a 5 zile, in perioada 28 august - 2 septembrie., fiind disponibile 14 locuri. Cazarea este gratuita, iar participantii vor primi bonuri valorice pentru masa.

Pentru detalii, puteti consulta Metodologie privind organizarea taberelor studentesti  pe https://www.anmb.ro/ro/files/studenti/avizier.html