Anunțuri ADL-ANMB

Proiect pentru susținerea antreprenoriatului

Proiect pentru susținerea antreprenoriatului

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Stimați studenți si masteranzi,

Joi, 22.03.2018 la ora 13.45 în sala A5 (parter FNMN) are loc o sesiune de informare asupra proiectului Dezvoltare durabilă prin antreprenoriat în regiunea Sud-Est, proiect implementat în calitate de beneficiar de Asociația Noul Val.

Obiectivul general al proiectului îl constituie încurajarea antreprenoriatului și a ocupării pe cont propriu prin susținerea finanțării a 75 de întreprinderi cu profil nonagricol, prin dezvoltarea competențelor antreprenoriale și manageriale și sprijinul acordat persoanelor care doresc să deschidă o afacere. Proiectul se adresează persoanelor fizice cu reședința în 6 județe: Constanța, Brăila, Buzău, Galați, Tulcea și Vrancea.

Vă încurajăm să participați la această sesiune de informare și eventual, înscrierea în calitate de participant în proiect, indiferent de specializarea pe care o urmați, deoarece cu siguranță poate contribui la dezvoltarea dumneavoastră într-o ramură (antreprenoriat) cu impact din ce în ce mai ridicat la nivel național și global. Principalele rezultate vizate ale proiectului constau în cursuri de competențe antreprenoriale (minim 620 de absolvenți) și înființarea și finanțarea a 75 de întreprinderi (cu până la 40000 Euro, nerambursabili).De asemenea, deprinderea de noi cunoștințe și competențe se poate dovedi utilă pe viitor.

Atașat regăsiți câteva materiale informative.

Cu drag,
Directorul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, Alexandru Cotorcea

Pentru alte informații, puteți să mă contactați pe email la adresele ccoc@anmb.ro sau alexandru.cotorcea@anmb.ro.