Anunțuri ADL-ANMB

Accesul auto in parcarea ANMB

Accesul auto in parcarea ANMB

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Incepand de maine (luni, 02.04.2018), accesul auto in parcarea ANMB se va face EXCLUSIV pe baza de rezervare printr-un SMS trimis cu o zi inainte. Prin aceasta masura, se doreste evitarea ambuteiajelor raportate frecvent in ultima perioada, care asociaza viitorilor ingineri si ofiteri de marina o imagine neplacuta, aceea de persoana stangace, cu competente tehnice reduse si lipsita de spirit civic.

Procedura de efectuare a rezervarii este urmatoarea:

  1. in ziua anterioara rezervarii (pana la ora 18), solicitantul (student sau cadru didactic) trimite un SMS la numarul 8848 in care scrie tipul locului de parcare dorit (VIP, NORMAL sau COMPACT, conform schemei atasate acestui mesaj), numarul de inmatriculare al masinii si numele de familie (de exemplu,  VIP CT-01-APR POPESCU).
  2. in ziua rezervarii, la ora 7:30, ofiterul de serviciu al ANMB va plasa jaloane galbene pe toate locurile de parcare rezervate; locurile nerezervate se reporteaza pentru ziua urmatoare;
  3. in ziua rezervarii, la momentul sosirii la ANMB, solicitantul va anunta sosirea sa printr-un semnal sonor (doua claxoane lungi), iar ofiterul de serviciu ii v-a elibera locul de parcare prin ridicarea jalonului.
Atașament schema parcare.jpg