Anunțuri ADL-ANMB

Contract Nou Erasmus+

Contract Nou Erasmus+

de către Cucu Marius-
Număr de răspunsuri: 0

În atenția studenților/masteranzilor care intenționează să aplice pentru mobilitati de studiu sau pentru stagiu de ambarcare în perioada următoare! 

Stimați studenți vă aducem la cunoștință faptul că a intrat în vigoare noul contract anual de finanțare in cadrul programului Erasmus+ pentru anul 2018-2019, incheiat între Academia Navală și ANPCDEFP, in baza caruia aveti posibilitatea aplicarii pentru acordarea unei burse Erasmus+ pentru o mobilitate de studiu sau cadetie. Bugetul total aprobat pentru anul universitar 2018-2019 este de 409.045 €  și este destinat pentru acordarea unui număr total de 155 burse (studiu și plasament). 

Pentru detalii suplimentare privind implementarea programului Erasmus+ in ANMB, respectiv la procedura privind înscrierea la bursa Erasmus+ și la noile documente necesare aplicatiei, puteți solicita informații la Biroul Erasmus+, zilnic între orele 07:30-15:00, (Aula mică, Pavilion J) sau prin email erasmus@anmb.ro . În același timp vă invităm să vă conectați la pagina de Facebook Erasmus+ https://www.facebook.com/ErasmusPlusANMB/ pentru  fi informați sistematic în legătură cu implementarea acestui program in cadrul ANMB."

Va multumim si va asteptam cu aplicatii pentru finantarea mobilitatilor in cadrul programului Erasmus+!