Ştiri ADL-ANMB

Inscrieri IMO Basic 2019

 
Imaginea Popa Adrian
Inscrieri IMO Basic 2019
de către Popa Adrian- Thursday, 29 November 2018, 08:54
 

In perioada 3 Decembrie 2018 – 18 Ianuarie2019 , în cadrul Academiei Navale se fac înscrieri pentru cursurile IMO Basic, necesare obținerii carnetului de marinar și a brevetului de ofițer maritim aspirant. Aceste documente sunt emise de către Autoritatea Navala Română şi sunt obligatorii pentru studentii care doresc să efectueze stagiul de pregătire practică la bordul navelor comerciale.

Aceste cursuri sunt organizate în parteneriat cu CERONAV Constanta.

Înscrierea constă în completarea fișei de inscriere la sediul RoNoMar, Office 4 (Secretariat RoNoMar), în cadrul Academiei Navale. Fișele de inscriere se regăsesc la biroul menționat anterior.

La aceste fișe de înscriere se atașează copia chitanței prin care s-a achitat la casieria Academiei Navale taxa de înscriere în valoarea de 500 lei.

Înscrierile se fac zilnic, în timpul programului de lucru al secretariatului cu studentii.

Cursurile se vor desfășura în cadrul Academiei Navale în semestrul II al anului universitar 2018 – 2019.

La sfârșitul perioadei de instruire, studenții care au urmat cursurile IMO Basic vor susține evaluarea la sediul CERONAV. Certificatele vor fi emise de către CERONAV. Susținerea evaluării este condiționată de plata taxei de evaluare si certificare, la casieria CERONAV. Această taxă se va plăti la sfârșitul perioadei de instruire.

Pentru informare, valoarea taxei de evaluare si certificare o regasiti in Anexa ordinului Ministrului Transporturilor nr 716/03.07.2017, pagina 5 pozitia 17 si in acest moment este 350 lei.

 

Imaginea Popa Adrian
Re: Inscrieri IMO Basic 2019
de către Popa Adrian- Thursday, 6 December 2018, 13:55
 

Stimati studenti,

Ma simt nevoit sa mentionez ca la inscrierea la cursurile IMO Basic, ca in orice relatie cu o institutie publica, trebuie sa prezentati un act de identitate.