Anunțuri ADL-ANMB

Programul de cadetie al Bernhard Schulte Ship Management

Programul de cadetie al Bernhard Schulte Ship Management

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 0

Firma BSM Crew Service Center Romania, reprezentant al Bernhard Schulte Ship Management, anunta disponibilitatea programului de cadetie al firmei pentru toate specializarile (punte, mecanic si electric). Candidatii trebuie sa fi absolvit anul 3, sa nu aiba restante, o medie peste 7.50 si un nivel bun de limba engleza.

Derularea selectiei se face astfel:

  • Sunt alocate Europei de est si tarilor UE un numar initial de 48 de locuri pentru toate specializarile (punte, masina, electrica).
  • Se face o selectie locala care implica un test de engleza si unul de cunostinte la nivel de cadet (pe computer) plus un interviu la centrul de crewing din Romania.
  • Dupa aceasta dosarele sunt analizate de departamentul de cadeti din Cipru si 48 de cadeti vor fi invitati la centrul de training al BSM din Cipru pentru interviul final, intre 4 si 9 Noiembrie. Cei selectati pentru a merge in Cipru nu vor avea nici un cost in ceea ce priveste transportul, cazarea si masa. Toate aceste cheltuieli sunt suportate de catre BSM. NU se asigura fonduri pentru cheltuieli personale (bani de buzunar).
  • Cei care trec de interviul final in Cipru sunt acceptati si vor avea un loc de cadet asigurat.

Cei ce doresc sa participe pot sa se inscrie oricand doresc. Detalii se pot obtine la sediul BSM din Str. Petru Rares Nr. 6 (telefon 0341456210).