Anunțuri ADL-ANMB

Activități de Crăciun organizate de Asociația Studenților

Activități de Crăciun organizate de Asociația Studenților

de către ADL Anunturi-
Număr de răspunsuri: 1

Stimați profesori, studenți și personal ANMB

Respectând tradiția sărbătorilor de Crăciun, Asociația Studenților din Academia Navală organizează și în acest an activități specifice, după cum urmează:

  • Colțul de Crăciun (Christmas Corner), ediția I; deschiderea are loc în data de 10 decembrie (marți), la ora 15.00, în fața bibliotecii universitare; vă invităm să ne fiți alături, să ascultăm colinde, să servim un ceai împreună și să aprindem luminile de Crăciun;

  • Gala de Crăciun, ediția a IV-a; spectacolul are loc în aula mare pe data de 17 decembrie, începând cu ora 12.00.

În cadrul Galei de Crăciun personalul și studenții Academiei Navale vor oferi, după posibilități, sprijinul necesar (financiar, material etc.) unui caz special. În acest an a fost identificat cazul minorei Sara-Maria Zaharia în vârstă de 1 an și 2 luni.

Sara s-a născut prematur, la 25 de săptămâni, după ce cu 2 săptămâni în urmă surioara ei geamănă pierduse lupta cu viața. La câteva ore după naștere doctorii au depistat insuficiență renală, insuficiență cardiacă, septicemie, în momentele acelea viața ei stătea într-un fir de ață, iar la câteva zile, hemoragie intracraniană grad IV, care i-a afectat creierul considerabil, rămânând 20% funcțional. În urma acestei hemoragii s-a depistat că a făcut hidrocefalie și porencefalie, cheagurile împiedicând LRC să circule normal. În momentul de față ea are un drenaj ventriculo-peritoneal care ajută lichidul cefalorahidian (LRC) să se dreneze. Înainte de a o externa, s-au declanșat convulsii repetate, iar de aici doctorii i-au mai pus încă un diagnostic, epilepsie.

Cei care doresc să contribuie la un viitor mai bun pentru Sara pot face acest lucru prin donații centralizate la sediul Asociației Studenților, îndrumători de grupe, secretariate decanate, șefi de structuri.

Vă așteptăm cu drag să intrăm împreună în spiritul Crăciunului!

 

Asociația Studenților din Academia Navală

Atașament invitatie_Gala de Craciun.jpeg
Ca răspuns la ADL Anunturi

Gala de Crăciun

de către ADL Anunturi-

Stimați profesori, studenți și personal ANMB

Va reamintim ca Asociația Studenților din Academia Navală organizează spectacolul Gala de Crăciun, ediția a IV-a, maine (17 decembrie), începând cu ora 12.00, în Aula Mare.

Vă așteptăm cu drag să intrăm împreună în spiritul Crăciunului!

Asociația Studenților din Academia Navală