Anunțuri ADL-ANMB

Rata a II-a din taxa de studii

Rata a II-a din taxa de studii

by ADL Anunturi -
Number of replies: 0

Stimati studenti,

In conformitate cu art. 2 si 3 din contractul de studii semnat de dumneavoastra, 10 ianuarie este ultima zi in care rata a II-a din taxa de studii poate fi achitata fara penalizari.

Pentru a evita aglomerarea la casierie, va invitam sa achitati din timp taxa si va reamintim ca plata se poate face de la orice banca prin ordin de plata, online banking sau mobile banking, completand urmatoarele informatii:

  • destinatar: Academia Navala
  • cont IBAN: RO74 TREZ 2312 0F33 0500 XXXX
  • cod fiscal: 4515484
  • mentiuni: numele studentului, grupa de studii si ce reprezinta suma (ex. POPA VLAD, 311C, rata 3 din taxa de studii).

Va informam pe aceasta cale ca, incepand din aceasta luna, plata prin transfer se poate face doar in contul din Trezorerie mentionat mai sus (contul la banca Raiffeisen a fost inchis).

Va reamintim ca multe bănci comerciale au oferte speciale pentru studenți, care includ card de debit, online banking și mobile banking, fără costuri si comisioane (ex. BCR Campus, BRD Student Pe+, Raiffeisen Studentocard, BT Star Student, Garanti Student Pass). Puteti folosi aceste servicii pentru plata rapida a taxelor de studii, fără costuri suplimentare.

Va multumim!

Nota: Acest mesaj este trimis tuturor studentilor, indiferent de situatia achitarii taxelor. Puteti sa verificati situatia taxelor achitate de dumneavoastra pe situl ANMB, la adresa http://www.anmb.ro/ro/files/studenti/taxe/