Anunțuri FIM

Predare Licenta si Disertatie indrumator POPA Adrian

Predare Licenta si Disertatie indrumator POPA Adrian

by Popa Adrian -
Number of replies: 0

Dragi studenti,

Acest anunt este adresat strict studentilor care au ca indrumator la lucrarea de licenta / disertatie pe domnul conf univ dr ing Popa Adrian, adica doar studentilor carora le sunt indrumator la licenta/disertatie.

Foarte multi dintre voi mi-ati trimis mai multe variante de lucrari, majoritatea fiind incomplete si nu mi-ati trimis  niciunul varianta finala. De asemenea niciunul dintre dumneavoastra nu a trimis declaratia pe propria raspundere.

Va rog sa imi trimiteti varianta finala pe adresa mea de email adrian.popa@anmb.ro impreuna cu declaratia pe propria raspundere, altfel nu pot sa transmit catre secretarul comisiei de licenta/disertatie lucrarile dumneavoastra.

Pana in acest moment, deoarece nu am primit de la nimeni lucrarea de licenta/disertatie insotita de declaratia pe propria raspundere - asa cum este specificat in articolul 18 al regulamentului de organizare si desfasurare a examenului de dimploma/disertatie in Academia Navala "Mircea cel Batran" (valabil in anul universitar 2019 - 2020) -  niciuna din lucrarile dumneavoastra nu indeplineste conditiile de a fi transmisa catre secretarul comisiei de licenta/disertatie.

Termenul de predare la secretarii comisiilor, conform graficului, este 22.06. Acesta este termenul la care eu trebuie sa transmit lucrarile dumneavoastra. De aceea va rog sa imi trimiteti lucrarile in varianta finala impreuna cu declaratia pe propria raspundere pana in data de 18.06.

Cu stima,

Conf univ dr ing

Popa Adrian