Anunțuri ADL-ANMB

Inscrieri IMO BASIC pentru anul universitar 2020 - 2021

Inscrieri IMO BASIC pentru anul universitar 2020 - 2021

de către Popa Adrian-
Număr de răspunsuri: 0

In perioada 2 Decembrie 2020 – 22 Ianuarie2021 , în cadrul Academiei Navale se fac înscrieri pentru cursurile IMO Basic, necesare obținerii carnetului de marinar și a brevetului de ofițer maritim aspirant. Aceste documente sunt emise de către Autoritatea Navala Română şi sunt obligatorii pentru studentii care doresc să efectueze stagiul de pregătire practică la bordul navelor comerciale.

Aceste cursuri sunt organizate în parteneriat cu CERONAV Constanta.

Cursurile se vor desfășura în cadrul Academiei Navale în semestrul II al anului universitar 2020 – 2021, fie in campus, fie online, fie hibrid, in functie de situatia epidemiologica.

La sfârșitul perioadei de instruire, studenții care au urmat cursurile IMO Basic vor susține evaluarea la CERONAV (fie la sediul lor, fie online, in functie de situatia epidemiologica).

Certificatele vor fi emise de către CERONAV.

Susținerea evaluării este condiționată de plata taxei de evaluare si certificare, la casieria CERONAV sau direct pe site-ul lor. Această taxă se va plăti la sfârșitul perioadei de instruire.

Pentru informare, valoarea taxei de evaluare si certificare o regasiti in Anexa ordinului Ministrului Transporturilor nr 716/03.07.2017, pagina 5 pozitia 17 si in acest moment este 350 lei.

Pentru a va inscrie trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Platiti pe site-ul Academiei Navale taxa de inscriere de 500 lei, iar la detalii plata va rugam sa specificati "Taxa inscriere IMO BASIC pentru studentul Nume Prenume".

2. Dovada platii impreuna cu scan-ul cartii de identitate le trimiteti prin email la adresa secretariat.fcru@anmb.ro

3. Mail-ul trebuie sa fie urmatorul:

Buna ziua,

Prin prezentul email solicit inscrierea la cursul IMO BASIC avand urmatoarele date personale:

Nume si prenume:__________

Prenumele tatalui:__________

Cod numeric personal: _________

Posesor al cartii de identitate seria _____ numarul______

Student in grupa _____

Telefon mobil: ______

email: _______

Atentie: Prin transmiterea pe email a solicitarii de inscriere la acest curs va exprimati acordul dumneavoastra privind prelucrarea datelor personale in vederea inscrierii la acest curs si a sustinerii evaluarii prin CERONAV.