Anunțuri ADL-ANMB

Sesiunea de vara

Sesiunea de vara

de către ADL Administrator-
Număr de răspunsuri: 0

Stimati studenti si profesori,

Avand in vedere inceperea sesiunii de vara, va reamintin urmatoarele aspecte din instructiunea de lucru 7.5-02 privind examinarea si notarea studentilor:

  • Studentii trebuie sa se prezinte in tinuta decenta (adica camasa/tricou, pantalon lung/fusta, pantofi/adidasi; fara tricou fara maneci sau maieu, fara pantaloni scurti, trei sferturi, taiati, perforati sau "saggy", fara papuci de plaja/sandale etc).
  • Cadrele didactice examinatoare au obligaţia de a solicita studenţilor prezentarea carnetului de student înainte de începerea examenului. Studenţii care nu prezintă carnetul de student examinatorului pierd dreptul de a susţine examenul în sesiunea de examene respectivă.
  • Sustinerea examenelor de restante/diferente se face in ziua examenului pentru seria si specializarea corespunzatoare din anul curent, conform planificarii.
  • Rezultatele pentru probele scrise pot fi contestate in maxim 48h, iar rezultatele pentru probele orale nu pot fi contestate. Rezultatele vor fi afisate la panourile de afisaj ale departamentelor sau pe ADL.

In plus, conform Regulamentului Activitatii Profesionale a Studentilor

  • În perioada desfăşurării evaluării, studenţii îşi vor închide telefoanele mobile şi le vor preda cadrelor didactice. Nerespectarea acestei reguli atrage după sine eliminarea din examen, indiferent daca echipamentul a fost folosit sau nu de student (art. 20).
  • Studentii care nu au achitat ultima rata a taxei de scolarizare nu au dreptul de a sustine examenele planificate in aceasta sesiune (art. 21).
  • Planificarea examenelor (sala, data si ora) este afisata la panourile exterioare si pe site-ul ANMB.

Succes la examene!